Hvem er vi?

værdigrundlag

Kollektivhuset Kragsbjerghave er bygget som et bofællesskab, hvor fælles aktiviteter og omsorg for hinanden er vigtige elementer.

Vi er et sted, hvor man med accept og rummelighed anerkender og respekterer den styrke, der indeholdes i forskellighed.

Alle beboere bør være bevidste om værdierne ved at bo kollektivt og om forventninger til beboerne om at deltage i og/eller bidrage aktivt til, at det fællesskab, der er baggrund for, at kollektivtanken gennemføres i hverdagen.

vision

kerneværdier

Kollektivhuset Kragsbjerghave er bygget som et bofællesskab. Det betyder ikke, at man som beboer forventes at deltage i alle de fælles aktiviteter, der tilbydes. Alle er selvfølgelig velkomne – det gælder både ugens faste aktiviteter, men også de større arrangementer der afholdes hen over året. 

Et af de væsentligste elementer her på stedet er, at vi ikke blander os i hinandens hverdag, men vi har en atmosfære som indeholder aspekter af omsorg for hinanden og bekymring, hvis der støder problemer til. 

Kollektivhuset Kragsbjerghave er et sted, hvor man med accept og rummelighed anerkender og respekterer den styrke, der indeholdes i forskellighed.